Popkoor ’t Zand

Popkoor ’t Zand is een enthousiast koor dat veel plezier heeft in het zingen! Onze 30-35 leden zijn verdeeld over drie stemgroepen. We hebben een gevarieerd repertoire bestaande uit Engelse en Nederlandstalige popsongs.

De repetities zijn iedere veertien dagen op de woensdagavond in de Geel-Zwart kantine van 20.00 tot 22.00 uur. Ons koor staat onder leiding van zangeres/pianiste Timna Raven. Zij zet op een rustige en ontspannen manier de puntjes op de ‘i’. Tijdens de repetities wordt er serieus geoefend, maar gezelligheid staat altijd voorop! Omdat het jammer zou zijn als al het geleerde na veertien dagen weer is weggezakt, krijg je naast de bladmuziek een oefen-cd mee, zodat je ook thuis kunt oefenen. Ons koor bestaat op dit moment alleen uit vrouwen, maar óók mannen zijn welkom! Iedereen vanaf zestien jaar kan lid worden.

Denk je dat ons koor iets voor je is, dan kun je altijd even binnenlopen om te kijken, te luisteren én misschien wel mee te zingen. Je hebt altijd de mogelijkheid om twee proeflessen te volgen. Neem voor meer informatie gerust even contact met ons op of  kijk ook eens op onze website www.popkoor-tzand.nl.

 

Informatie:
Angelique Johannes
Oude Rijksweg 119
1756 EN ’t Zand
tel: 0224 – 59 13 71
www.popkoor-tzand.nl
angeliquejohannes@quicknet.nl