Volleybalvereniging The Serve

Volleybalvereniging The Serve
Welkom op de pagina van volleybalvereniging The Serve. Reeds vanaf de oprichting in mei 1972 is The Serve actief is de regio. De vereniging staat met enige trots bekend als vriendelijk en familiair. De saamhorigheid binnen de vereniging is groot. Sinds het begin van het seizoen 2008-2009 is volleybalvereniging LOS ’82 uit Anna Paulowna samengevoegd met The Serve. Hierdoor is The Serve zowel in ’t Zand als Anna Paulowna actief. De vereniging heeft leden vanuit de gehele gemeente Zijpe, Anna Paulowna, maar ook van daarbuiten. The Serve streeft ernaar een teamsport te kunnen bieden voor alle leeftijden. Jeugd vanaf circa 6 jaar kan al bij ons terecht en volleybal is een sport die bij The Serve tot latere leeftijd wordt beoefend. Als sportvereniging in ’t Zand willen we graag een alternatief bieden voor jeugd die een andere sport wil beoefenen dan bijvoorbeeld handbal en voetbal.
Jeugd
Voor kinderen in de leeftijd van 6 jaar tot en met 12 jaar is een unieke manier ontwikkeld om volleybal te leren, namelijk het Cool Moves Volley (CMV). Door middel van verschillende niveaus leren kinderen stapsgewijs volleyballen. Cool Moves Volley is een sport met veel ‘coole moves’: opslag, pass, set-up, smash, blok en duik. De kinderen doen elke keer iets anders en met het team proberen ze te scoren. Binnen Cool Moves Volley zijn er zes niveaus, waardoor iedereen op zijn eigen niveau kan leren volleyballen.

Volleybalvereniging the Serve heeft diverse teams CMV jeugd (6-12 jaar) in ’t Zand, een C-jeugd team (12-14 jaar) in zowel Anna Paulowna als ’t Zand en een B-jeugd team (14-16 jaar) in Anna Paulowna. De CMV jeugd speelt één keer per 3 à 4 weken een toernooi, de C en B jeugd spelen wekelijks een wedstrijd. De jeugd traint in Anna Paulowna op maandagavond en in ’t Zand op woensdagmiddag. Interesse om te gaan volleyballen? Meer informatie is te vinden op de onze website. Drie keer gratis meetrainen kan altijd. Neem dan contact op met het secretariaat.

Senioren en recreanten

The Serve heeft 3 senioren teams, 2 heren teams en een dames team. Daarnaast zijn er 2 recreanten teams actief. De Senioren spelen wekelijks een wedstrijd, beide recreantenteams zijn gemengde team die maandelijks in toernooiverband in de regio spelen. Senioren en recreanten trainen op de dinsdagavond in de Multitreffer. Ook hier is 3 keer gratis meetrainen mogelijk. De contactgegevens van het secretariaat staan in de rechterkolom.

Activiteiten

De vereniging probeert de contributie laag te houden om de sport voor zoveel mogelijk mensen betaalbaar te houden. Dat betekent wel dat aan alle leden wordt gevraagd een bijdrage te leveren. Eén keer per seizoen, de laatste zondag voor Koninginnedag, organiseert The Serve een Rommelmarkt op het parkeerterrein bij de Multitreffer. Bij inwoners van ’t Zand wordt ‘rommel’ ingezameld, en ieder jaar zorgt een Rommelmarktcommissie, samen met alle leden, er voor dat een oergezellige markt wordt gehouden. De opbrengst is voor de kas van de vereniging.

Aan het einde van elk seizoen organiseert The Serve voor al haar sponsoren een gezellig volleybaltoernooi om ze te bedanken.

Een vereniging is niets zonder vrijwilligers. Zo zijn er vele leden en ouders die een bijdrage leveren. Bijvoorbeeld door het coachen van een team, als scheidsrechter, trainer of als lid van een commissie. Iedereen levert zo een bijdrage om te zorgen dat The Serve een levendige vereniging is waar alle leeftijden wekelijks met veel plezier sporten.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de onze website www.theserve.nl of neem contact op met het secretariaat op telefoonnummer 0224 593485 of e-mail greetje.peter@planet.nl.